TV News
Kosovë

Avokati Berisha thotë se Enver Sekiraqa është jashtë Kosovës në një spital: Nuk mund të zbuloj vendndodhjen e tij

I akuzuari për shtytje në vrasje të policit Triumf Riza më 2007, Enver Sekiraqa, që nga 17.05.2024 vazhdon të mbetet i paarritshëm për Policinë e Kosovës dhe organet e drejtësisë, ndonëse ndaj tij tashmë ekziston një vendim që të kthehet në paraburgim.

Pas vendimit të fundit të Gjykatës së Apelit, Sekiraqa do të duhej që të ishte në paraburgim nga masa paraprake që ishte në liri që nga data 03.05.2024, kur ishte shpallur aktgjykimi ndaj tij dhe i ishte zëvendësuar masa nga arresti shtëpiak, por që ende nuk dihet vendndodhja e tij.

Avokati i Enver Sekiraqës, Besnik Berisha, ka thënë se klienti i tij është duke u trajtuar në një spital jashtë Kosovës.

Berisha shtoi se për shkak të sigurisë së Sekiraqës nuk mund ta zbulojë vendndodhjen e tij.

“Enver Sekiraqa është në spital duke u trajtuar me probleme shëndetësore serioze. Të cilat kanë qenë të evidentuara nga Gjykata Themelore në Prishtinë dhe për të cilat është trajtuar dhe ka kërkuar leje dalje e shoqërim nga Polica”.

“Për shkak të sigurisë së tij personale…nuk mund të zbulojmë këtë. Shteti e dinë sepse nuk ka dalë as tu fluturuar ka kaluar nëpër pikat pika kufitare si qytetar…Nuk është në Kosovë është në spital. Për shkak të sigurisë së tij personale nuk mund të zbuloj vendndodhjen. Kujt i intereson prej shtetit mund me ditë”, ka thënë Berisha në RTVD.

Lajme të ngjashme

Prizren, babai në gjendje të dehur ther me thikë vajzën e tij 21 vjeçare

Suad Avdiu

“Ai që ka marrë pare, ia q*** nanën”, degradon gjithçka në studio televizive

Suad Avdiu

E rëndë: Vdes në moshën 36 vjeçare hoxha Ekrem Kodraliu

Suad Avdiu