TV News

Diaspora

DiasporaMaqedoni

Fidan Limani: Hoxhë Jakup Asipi, 𝗣𝗮𝗸 𝗷𝗲𝘁𝗼𝗷 𝘀𝗵𝘂𝗺ë 𝗹𝗮, 𝗽𝗮𝗸 𝗳𝗼𝗹𝗶 𝘀𝗵𝘂𝗺ë 𝘁𝗵𝗮!

Suad Avdiu
Shkruan: Fidan Limani 𝗣𝗮𝗸 𝗷𝗲𝘁𝗼𝗷 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗹𝗮, 𝗽𝗮𝗸 𝗳𝗼𝗹𝗶 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝘁𝗵𝗮! Në 18-vjetorin e vdekjes së tij, ne kujtojmë me krenari dhe respekt të thellë...