TV News
Kosovë

26 vjetori i Epopesë së UÇK-së, prezantohet logoja zyrtare

Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) është një kapitull i rëndësishëm në historinë e Kosovës, i cili u shkrua gjatë luftës në vitet 1998-1999 kundër forcave serbe të regjimit të Milosheviqit.

Më 5, 6 dhe 7 mars të vitit 1998 në Prekaz të Skenderajt forcat serbe sulmuan shtëpitë e familjes Jashari, duke vrarë 55 anëtarë të familjes Jashari.

Lajme të ngjashme

O’Brien nga Beogradi kërkon themelimin e Asociacionit: Kosova e ka premtuar këtë

Suad Avdiu

Arrestohet në Ferizaj një shtetas i Maqedonisë së Veriut, ishte në kërkim ndërkombëtar

Suad Avdiu

Serbi në Zveçan thotë se u sulmua për shkak se bashkëpunon me shqiptarë

Vlora Zenuni Hamiti