TV News
Shqipëri

“Rritje domethënëse e pagave”/ Rama u jep lajmin punonjësve të Kryeministrisë

Subscribe

EDI RAMA

 

Tani është koha të bëjmë një rritje rrogash shumë domethenese.

 

Edi Rama zgjodhi t’ua njoftonte personalisht punonjësve të kryeministrisë, lajmin se shumë shpejt do të ketë një rritje pagash për të gjithë.

 

Dhe per te pas një ide të domethenies unë kam marrë disa raste konkrete. Janë disa legjenda të këtij institucioni.

 

Kryeministri sqaroi se rritja e pagave do të jetë me dy faza në harkun e një viti.

 

EDI RAMA

Do të fillojmë tani dhe pjesën tjetër do ta shtojmë në buxhetin e vitit të ardhshëm dhe pastaj do të vazhdojmë. Ky ishte breaking news për sot. Tani me vrap te puna.

 

Shefi i qeverisë tha se rritja e pagave është dashur të bëhet prej kohësh, por sipas tij mundësia për ta bërë realitet u krijua vetëm tani, pasi vendi ka kaluar shumë vështirësi.

 

 

 

Lajme të ngjashme

619 vjet nga lindja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Suad Avdiu

Fundjava e parë pa kufi Kosovë-Shqipëri, qytetarët: Jemi një komb, s’duhet të ketë kurrë kontrolle

Suad Avdiu

Sot shënohet Dita e Dëshmorëve, 5 Maj

Suad Avdiu