TV News
Maqedoni

Sot seancë e Këshillit Buxhetor të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë.

Në rend dite të seancës janë Propozim-vendimi për përcaktimin e vlerës së pikës për llogaritjen e pagave të nëpunësve të Kuvendit, Propozim-vendimi për mënyrën e përcaktimit të pagave të punonjësve në Shërbimin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Verit që kryejnë punë ndihmëse-teknike dhe nuk kanë statusin e nëpunësve administrativë, si dhe Propozim-vendimi për mënyrën e funksionimit dhe sigurimin e mjeteve për realizimin e kontakteve të deputetëve me qytetarët.

 

Lajme të ngjashme

Spasovski: Ndërtimi i qëndrueshmërisë dhe kapaciteteve kundër kërcënimeve hibride në Maqedoninë e Veriut

Suad Avdiu

Janushev: Qeveria ka marrë një sistem për monitorimin e komunikimeve dhe ka akses në pothuajse të gjithë internetin në vend

Suad Avdiu

Për tre muaj 301 divorce, 9,8% më pak lindje

Suad Avdiu