TV News
Maqedoni

BFI me njoftim të rëndësishëm rreth zeqatit

Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut kanë shpërndarë informacione në lidhje me “Nisabin e Zeqatit” për muajin e Ramazanit për vitin 2023, përcjell TV21. Përllogaritjet e janë bërë për zeqaitn në ar, argjend, vlera monetare dhe bagëti ose kafshë të mëdha.

Lajme të ngjashme

Radev: Dëshira e Maqedonisë së Veriut për dialog është shenjë pozitive

Suad Avdiu

Sasho Mijalkov prej sot në liri, drejtori i burgut të Strugës: Ka qenë shembull i mirë për të dënuarit tjerë!

Suad Avdiu

Taravari thotë se është duke menduar nëse do ta pranojë postin e ministrit të Shëndetësisë

Suad Avdiu