TV News
Maqedoni

Sonte Forumi i Gruas i Alternativës dega në Kumanovë mbajti një takim koordinues rreth aktiviteteve në prag të zgjedhjeve parlamentare

Në takim morën pjesë Albulena Demiri Zendeli, kryetare e Forumit të Gruas në nivel republikan,
Deputetja e zonës, 2 , Safije Sadiki Shaini,
Nënkryetarja e Forumit të Gruas, Arlinda Gjakova
Lutfije Veseli, kryetare e Forumit të Gruas Kumanovê dhe nënkryetare e Forumit të gruas në nivel republikan si dhe Bashkim Murtezi, sekretar organizativ.
Të pranishmet u njoftuan rreth situatës politike e sidomos në qytetin e Kumanovës./Televizioni News

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu