TV News
Maqedoni

Komuna e Likovës në bashkëpunim të ngushtë me UNDP-në

Sot në Komunën  pritëm për një projekt tjetër të ri përfaqësuesit e UNDP-së ku bashkë zhvilluam një bised të mirë e të hapur e cila pasoi dhe me një seminar për informata shtesë rreth së ardhmes së projektit, me këshilltarët dhe administratën e Komunës së Likovës.
Këshill komunal dhe administratë komunale fort të përkushtuar në përvetësimin e diturive për Komunën që ne e duam.

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu