TV News
Maqedoni

Anulohet greva e punonjësve të Fondit për sigurim shëndetësor në RMV

Është anuluar greva e të punësuarve në Fondin për Sigurim Shëndetësor, njoftojnë nga Sindikata e të punësuarve në Administratë, Gjyqësor dhe shoqatave qytetare të RM (SPAGJSHQ).

Nga Sindikata thonë pas dorëzimit të kërkesës deri tek Kryeministri, është miratuar një ligj i ri me të cilën rekomandohet që vlera e pikëve të ngelet e njëjtë.

Nëse pas 31 majit ka ndryshim të këtij vendimi, nga UPOZ thonë se greva do të aktivizohet përsëri.

Vendimi, siç bëjnë me dije, është marrë pas mbledhjes së sotme të Bordit Drejtues të FSSH-së./Telegrafi/

https://www.facebook.com/SindikatUPOZ/posts/788066676686426?ref=embed_post

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu