TV News
Maqedoni

188 sanksione për shoferët këtë fundjavë në Kumanovë

Gjithsej 188 shoferë janë sanksionuar gjatë një kontrolli aksionar për sanksionimin e shoferëve  që nuk respektojnë rregullat e komunikacionit, të zbatuar nga nëpunësit  policorë nga SPB  Kumanovë gjatë fundjavës së kaluar.

“Prej tyre 131 kanë drejtuar automjetin me shpejtësi më të madhe nga shpejtësia e lejuar, 32 shoferë janë sanksionuar për shoferët të cilët kanë ngasur automjetin nën ndikimin e alkoolit, 21 gjoba për shoferët të cilët kanë ngasur automjetin pa patentë shoferë dhe katër gjoba janë shqiptuar për automjete të paregjistruara”, sqarohet në kumtesën e sotme të Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Nga atje theksojnë se kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

 

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu