TV News
Shqipëri

Viktimat e 21 Janarit/ Gjykata e Posaçme nuk pranon padinë e familjarëve, e kalon në Prokurorinë e Tiranës

Gjykata e Posaçme ka vendosur në Dhomë Këshillimi mospranimin e ankimit të familjarëve të 21 Janarit. Këta të fundit kishin ankimuar vendimin e SPAK për të kaluar kallëzimin e tyre për kompetencë në Prokurorinë e Tiranës.

 

Fillimisht, familjarët e viktimave të 21 janarit kallëzuan në SPAK ish kreun e PD, Sali Berisha, deputetin Lulzim Basha dhe ish-gardistin Ndrea Prendi. SPAK shpalli moskompetencë për hetimin e kësaj çështjeje, ndaj të afërmit e të vrarëve në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dorëzuan një tjetër kallëzim në Prokurorinë e Posaçme.

Lajme të ngjashme

Rritje me 64 për qind e netëqëndrimeve të turistëve të huaj në Shqipëri

Suad Avdiu

Martesat brenda të njëjtës gjini/ Shqipëri: Kisha reagon për martesën e dy vajzave

Suad Avdiu

619 vjet nga lindja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Suad Avdiu