TV News
Maqedoni

U miratua plani për menaxhimin e PK “Mali Sharr” 2022-2031

Është miratuar plani për menaxhim me Parkun Kombëtar (PK) “Mali Sharr” për periudhën 2022-2031.

“Në takimet e gjata konsultative ishin të përfshirë rreth 70 ekspert, më së paku 30 përfaqësues të ndryshëm të palëve të interesuara, panumërt komunikim me mail dhe sqarime telefonike, netë pa gjumë dhe lobime. Shprehim falënderimin tonë te të gjithë të involvuarit për përkrahjen e madhe në këtë proces të gjatë”, informuan nga PK “Mali Sharr”.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Zo8LdPaYaUDw3HqLFYzEKDUJ1bXQwAswvv272FVouhqhtBtJLPFt8aoUGroWFMuXl&id=100083035916886&mibextid=qC1gEa

Lajme të ngjashme

Ahmeti: Unifikimi maqedonas antishqiptar do të rrezikojë marrëdhëniet ndëretnike

Suad Avdiu

Presidentja e sapozgjedhur nisi me zgjedhjen e stafit, sa kuadro shqiptare do jenë?!

Suad Avdiu

Kurti priti krerët e koalicionit VLEN, i uroi për fitoren dhe rezultatin zgjedhor

Suad Avdiu