TV News
Diaspora

Baseli qyteti me më së shumti vepra penale për 2022

E hënë, 27 Mars 2023 – 12:20
albinfo.ch

Për vite me radhë, Basel mban vendin e parë në mesin e qyteteve zvicerane për sa i përket veprave të krimeve të dhunshme.

Sipas statistikave që publikoi të hënën Zyra Federale e Statistikave del se Baseli zë vendin e parë me 1200 krime të kryera gjatë vitit 2022, ose 13,6 krime për 1000 banorë. Qyteti i Cyrihut regjistroi 10.8 krime për 1000 banorë, në Lozanë u kryen njëmbëdhjetë krime për 1000 banorë, shkruan 20minuten, përcjellë albinfo.ch.

Mbi të gjitha, dhuna në jetën e natës urbane është vazhdimisht në krye të lajmeve. Policia kriminale e ka shpjeguar këtë në të kaluarën duke thënë se Baseli ka një funksion të rëndësishëm si qendër dhe tërheq njerëz nga i gjithë rajoni. Sipas statistikave, të cilat listojnë të gjitha krimet e regjistruara nga policia për 1000 banorë, një qark është edhe më keq se Baseli. Qyteti i Solothurnit, i cili llogaritet si qark, vjen në vendin e parë me 196.5 krime për 1000 banorë, i ndjekur nga Baseli (125.5 krime për 1000 banorë), shkruan 20minuten, përcjellë albinfo.ch.Lajme të ngjashme

Vazhdon organizimi masiv i VLEN-it për mërgatën

Suad Avdiu

Nesër voton Diaspora

Suad Avdiu

Gashi nga Cyrihu: Jemi të interesuar ta ndryshojmë jetën e shqiptarit në Maqedoni

Suad Avdiu