TV News
Maqedoni

Shabani: Albanofobi Maksim Dimitrievski me qëllim nuk siguron projekt dhe leje ndërtimi për gjimnazin shqiptar në Kumanovë

Amir Shabani nga dega e BDI-së në Kumanovë i ka reaguar deklaratës së kryetarit të komunës së Kumanovës, Maksim Dimmitrievski në “10 Minuta” në TV21, i cili ftoi kreun e integristëve, Ali Ahmetin, që të këndojë në gjimnazin “Sami Frashëri”, për të parë gjendjen në këtë shkollë. Shabani thotë se Ministria e Arsimit disa herë ka siguruar mjete financiare për ndërtimin gjimnazit, por që komuna e Kumanovës nuk ka siguruar projekt.

Lajme të ngjashme

Gashi: Në LSDM ka shpërndarje të votës, Taravari ka më shumë gjasa të kalojë në raundin e dytë

Suad Avdiu

Selmani: Për demokracinë do të ishte e shëndetshme që presidenti të zgjidhet në Kuvend

Suad Avdiu

Mariçiq paralajmëron dërgesë të re prej 300 mijë formularëve për pasaportat

Suad Avdiu