TV News
Maqedoni

EKSKLUZIVE: Ali Ahmeti emëron koordinator edhe në Saraj – Rafis Aliti merr përgjegjësinë

Bild.mk mëson se lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, në kuadër të kompetencave të veta statutore, e ka caktuar Rafis Alitin si koordinator për degën e BDI në Saraj.

Pas emërimit të koordoninatorit në Çair Bujar Osmani, vendimi i vet kreut integrist Ali Ahmeti mirret me qëllim “për t’i koordinuar proceset politike të BDI në Saraj në këtë fazë”.

Ky vendim i Ahmetit vjen pas një suksesit të arrirë në Çair ku e gjithë struktura lokale u vetorganizua në mungesë të degës së BDI dhe organizoi takime me këshillat vendorë dhe tubimin e madh në Çair me 20 mars pa pjesëmarrjen e kryetarit të degës dhe kryetarit të komunës.

Këto vendime kontestohen nga një grup i vogël në BDI si Izet Mexhiti, Musa Xhaferi, Blerim Bexheti, Visar Ganiu dhe Nevzat Bejta bashkë me disa ndjekës të tyre. /bild.mk

Lajme të ngjashme

Gashi: Pushteti po përgatit falsifikimin e zgjedhjeve, ne nuk do ta lejojmë këtë!

Suad Avdiu

Pavle Trajanov: Zgjedhjet pa qeveri teknike

Suad Avdiu

Mickoski: Në takimin e liderëve do të flitet vetëm për datën e zgjedhjeve

Suad Avdiu