TV News
Shqipëri

Refuzohet kërkesa/ “Aleanca” mbetet jashtë zgjedhjeve, KQZ regjistron koalicionin “Lëvizja Bashkë”

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi ka bërë me dije se Lëvizja Bashkë e Arlind Qorit është regjistruar si subjekt për zgjedhjet e 14 Majit.

 

 “Vendosim regjistrimin e Lëvizjes Bashkë në zgjedhjet vendore të datës 14 maj 2023“, tha Celibashi.

 

Ndërkohë, KQZ ka refuzuar kërkesën e koalicionit ‘Aleanca’, për tu regjistruar në zgjedhje.

 

Koalcioni ‘Aleanca’ përbëhej nga katër partitë opozitare, Aleanca Demokratike me kryetar Eduart Abazin, Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet me kryetar Gaqo Apostolin, Aleanca Barazi dhe Drejtësi Europiane me kryetar Valentino Mustakën  si dhe partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë.

Lajme të ngjashme

Rritje me 64 për qind e netëqëndrimeve të turistëve të huaj në Shqipëri

Suad Avdiu

Martesat brenda të njëjtës gjini/ Shqipëri: Kisha reagon për martesën e dy vajzave

Suad Avdiu

619 vjet nga lindja e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Suad Avdiu