TV News
Maqedoni

Llukarevska: Zbuluam një mashtrim të madh tatimor nga kompanitë e naftës

Drejtoresha e Drejtorisë së të Ardhurave Publike, Sanja Llukarevska, ka treguar se institucioni që ajo menaxhon ka arritur të zbulojë një mashtrim të madh tatimor nga ana e pikave të caktuara të karburantit.

“Afera, e cila u njoftua për herë të parë nga ne në Drejtorinë e të Ardhurave Publike, i referohej një skeme të zhvilluar mirë të kompanive të naftës, pra pika karburanti. Për këtë kemi njoftuar Prokurorinë Publike, Policinë Financiare dhe Ministrinë e Brendshme në nëntor të vitit të kaluar. Është fjala për mashtrim adekuat tatimor të konstatuar nga analizat tona, sepse ne jemi penguar ta bëjmë atë përmes zyrës së kontabilitetit”, theksoi Llukarevska.

Drejtori sqaron se rasti që OBRM-PDUKM-ja opozitare e shfrytëzon në publik është një rast krejtësisht tjetër, por që edhe po veprohet. /Telegrafi/

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu