TV News
MaqedoniSport

Besart Memeti nga Kumanova shpallet sportisti më i mirë i Maqedonisë

Besart Memeti nga fshati Çerkez i Kumanovës sot u shpall sportisti më i mirë i Maqedonisë së Veriut për vitin 2023. Ai vjen nga klubi i Karatesë Bashkimi në Kumanovë. Gjatë vitit 2023 në shumicën e garave vendore dhe ndërkombëtare në sportin e Karatesë mori medalje të arta. Gjatë gjithë vitit kishte vetëm një vend të dytë. (INA)

Lajme të ngjashme

Janë konfirmuar shtatë kandidatë për president të Maqedonisë së Veriut, vazhdon procedura e mbledhjes së nënshkrimeve

Suad Avdiu

Këtë javë studentët do t’i marrin paratë për ushqimin e subvencionuar

Suad Avdiu

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Suad Avdiu