TV News
Maqedoni

Sindikata e Qendrës Klinike arrin marrëveshje për rritjen e pagave

Pak orë para protestës së paralajmëruar, sindikatat e pavarur e Qendrës Klinike ka zhvilluar takim me ministrin e Shëndetësisë Fatmir Mexhiti, në lidhje me aneksin e kontratës kolektive ku kërkohet korrigjimi i koeficientëve të pagesës së pagave. Nga sindikata bënë të ditur se është arritur marrëveshje. Me këtë do të ketë rritje tre mijë denarë bruto për infermierët, dhe dy mijë denarë për pjesën tjetër, domethënë administratën publike, asistencën e stafit teknik dhe mjekëve.

Lajme të ngjashme

Taravari thotë se është duke menduar nëse do ta pranojë postin e ministrit të Shëndetësisë

Suad Avdiu

Geer: Do i shohim veprimet pas formimit të qeverisë, do i mbështesim ata që ndërmarrin veprime reale në rrugën drejt BE-së

Suad Avdiu

Seanca konstituive e Kuvendit mbahet më 28 maj

Suad Avdiu