TV News
Maqedoni

Shkarkohet Villma Ruskoska!

Villma Ruskoska është shkarkuar nga funksioni i prokurores, mëson TV21. Komisioni për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore të prokurorit publik në kryerjen e funksionit të prokurorit pranë Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga 5 anëtarë, me shumicë votash e kanë shkarkuar Villma Ruskoskën nga funksioni i prokurores.

“Për një ish-prokurore të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit është konstatuar se është përgjegjëse për shkelje të rëndë disiplinore të nenit 91 paragrafi 6 nga Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Komisioni ka vendosur që të dorëzojë propozim për shkarkimin e saj nga Këshilli i Prokurorëve Publikë”, thonë nga Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut./tv21.tv

Lajme të ngjashme

Incident i armatosur në Kumanovë, një i plagosur

Suad Avdiu

Lloga: Dhuna ndaj grave dhe vajzave nuk duhet të jetë çështje private, duhet të ketë përgjegjësi penale

Suad Avdiu

Procedura për zgjedhjen e anëtarit të ri në KSHZ ka ngecur prej kohësh, pa asnjë sqarim

Suad Avdiu