TV News
Diaspora

Volvo, së shpejti edhe në Kosovë 

Marka e njohur suedeze e veturave ‘Volvo’ së shoejti pritet të hapë përfaqësinë në Kosovë.

Këtë e ka bërë të ditur kryetarja e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë në Kosovë Arbëreshë Kryeziu. Këtë konfirmim ajo tha se e ka marrë nga ambasadori suedez në Kosovë, Jonas Westerlund.

“Një gjë e rëndësishme që është thënë nga ambasadori është se do të sillen investitorë të huaj. Na u tha se jo shumë larg, kompania e veturave ‘Volvo do të hap degë të re në Kosovë”, tha ajo.

The post Volvo, së shpejti edhe në Kosovë  appeared first on Albinfo.

Lajme të ngjashme

Vazhdon organizimi masiv i VLEN-it për mërgatën

Suad Avdiu

Nesër voton Diaspora

Suad Avdiu

Gashi nga Cyrihu: Jemi të interesuar ta ndryshojmë jetën e shqiptarit në Maqedoni

Suad Avdiu