TV News
Maqedoni

Ziadin Sela: Mickovski ka plan për defakrotizimin e shqiptarëve që në zgjedhjet e ardhëshme të mer shqiptarë si individ e jo parti që përfaqësonë një shumicë

Në emisionin Click Plus, kryterai i Aleancës për Shqiptarët ka theksuar se plani i Mickovskit nuk është për krijimin e kësaj qeverie por kjo është një plan i menduar mirë që në zgjedhjet e ardhëshme pala maqedonase cila do të jetë ajo në përbërjet e ardhëshme qeveritare të defaktorizoj shqiptarët dhe në të ardhmen të mos mer më përfaqësuesit legjitim por të marin individ të cilët ata do ti parapëlqejnë që në fakt kjo do të defaktorizoj shqiptarët. VLEN-i në këtë plan të Mickovskit është vetëm marionetë pasi ai sot ua zgjedh përfaqësuesin shqiptarëve ndërsa nesër mund ta len VLEN-in në rrugë dhe të mer individ, shkruan Top24

Lajme të ngjashme

Gjithnjë e më pak filloristë në Dibër

Suad Avdiu

ESHS: Mbi 800 milionë euro janë investuar në ndërtimin e banesave në vitin 2023

Suad Avdiu

BFI me njoftim: Ja kur falet namazi i Kurban Bajramit në RMV

Suad Avdiu