TV News
Maqedoni

Nebiu mbështetje Selës: Të jesh i sigurt se nuk do të lejojmë të shkelin mbi gjakun tënd

Kryetar o sot o kurrë, anëtarsia të kerkon të mbrosh partinë të kthehesh kryetar aty ku me shum mund e formove e me gjak e pagove,e në fund nga ai që e emrove e partin ia besove u tadhëtove. Një gjë të jesh i sigurt nuk do të lejojmë të shkelin mbi gjakun tënd dhe mbi mundin e antarsisë e drejta FITON……

(Driton Nebiu)

Lajme të ngjashme

Këtë javë studentët do t’i marrin paratë për ushqimin e subvencionuar

Suad Avdiu

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Suad Avdiu

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu