TV News
Maqedoni

Garip Kaba në mbështetje të Taravarit!

Njëri nga nismëtarët për themelimin e partisë Aleanca për Shqiptarët, Garip Kaba, i ka dhënë mbështetje të plotë, kryetarit të kësaj partie, Arben Taravari që ASH-ja të del bashkë në zgjedhje me opozitën shqiptare.

“Duke u nisur nga fakti që jam nji ndër nismëtarët e parë të subjektit tonë politik,Aleancës për Shqiptarët dhe duke pasur para sysh shum argumente që përmbysin çfardo varianti tjetër për të mbijetuar politikisht si subjekt i shëndosh në skenën politike; Shpreh përkrahje të parezervë liderit të partisë z.Arben Taravari,me qëndrimin e shpallur publik,që ti japim mbështetje frontit opozitar,për të sjellur ndryshimin e shumëpritur në skenën politike mbrenda kampusit shqiptar.
Ftoj publikisht,aktivistët e Aleancës për Shqiptarët dhe gjithë votuesit shqiptarë t’i bashkangjiten karvanit të fitores së madhe. Na prift e mbara!”, ka shkruar Kaba në Facebook.

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu