TV News
DiasporaMaqedoni

Politikani i ri shqiptar caktohet menaxher i një distrikti të partisë SPÖ në Austri

Macja më në fund e nxori kokën nga çanta Një kapitull i ri po fillon për mua dhe po e pres pa durim si menaxher i caktuar i distriktit të SPÖ Lilienfeld, nga sot e tutje unë mund të punoj për llojin e politikës në të cilën besoj thellësisht: Një politikë që ka veshët dhe zemrën e popullatës, njeh sfidat dhe zbaton zgjidhjet që përmirësojnë jetën e njerëzve të austriakëve të pjesës së poshtme.

#SPÖ #politika #SocialDemocrats #austria Jam i emocionuar për të punuar me LPV LR Sven Hergovich, LGF Wolfgang Zwander, si dhe BV BR kryetarin Christian Fischer, dhe të gjithë zyrtarët dhe grupet lokale në rrethin e Lilienfeld.

Pas takimit të parë të përbashkët gjatë zgjedhjeve të fundit të shtetit, kuptova se jemi një ekip i shkëlqyeshëm, dhe se do t’i përkushtohemi me entuziazëm të plotë në detyrën e re.

Ekipet tona në grupet lokale nuk mund të bashkoheshin më mirë. Pasioni, solidariteti dhe angazhimi janë prioritetet tona kryesore.

U jam mirënjohës që më keni lejuar të jem pjesë e kësaj organizate të mrekullueshme në të ardhmen. Vitet e fundit si këshilltar klientësh në Sparkasse NÖ Mitte West AG kanë qenë disa nga më të mirët deri më tani.

 

Ata kanë ndikuar tek unë dhe jam jashtëzakonisht mirënjohës që kam punuar me njerëz kaq të mëdhenj. Megjithatë, unë do të vazhdoj të mbështes me besueshmëri bazën time të klientëve në degën e Lilienfeld deri më 29 shkurt 2024.

Televizioni News/ Vlora Zenuni Hamiti

Lajme të ngjashme

Janë konfirmuar shtatë kandidatë për president të Maqedonisë së Veriut, vazhdon procedura e mbledhjes së nënshkrimeve

Suad Avdiu

Këtë javë studentët do t’i marrin paratë për ushqimin e subvencionuar

Suad Avdiu

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Suad Avdiu