TV News
DiasporaMaqedoni

Bashkimi i intelektualëve Kumanovë – Likovë

Televisioni NEWS Kumanove 4 vite të vështira për themeluesit dhe pronarët e TV NEWS, si TV me i ri në rajonin e Kumanoves.
Por me shum suksese mirënjohje dhe rezultate te reja në lëmin e informimit nga fillimi e deri me sot, keni treguar dhe dëshmuar seriozitet në punë dhe informim objektiv.
Gjithjnë duke dëshmuar se aty ku është lajmi dhe aty ku duhet të jenë si brenda vendit njëashtu edhe në diasporë, kudo që janë bashkeatdhetarët tanë.
Respekte dhe suksese TELEVIZIONI NEWS.
Nga Kryesia e bashkimit të intelektualëve Kumanovë Likovë
KRYETAR: Halim Hyda

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu