TV News
Maqedoni

Lloga: Tragjedi e madhe për vendin tonë, dënim maksimal për autorët

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga, ka shpërndarë një postim rrjetin social Facebook për të shprehur ngushëllime të sinqerta dhe të thella për familjen e Vanja Gjorçevska dhe Pançe Zhezhovskit, dy adoleshentëve të cilët humbën jetën në një tragjedi të rëndë. Në postim, Ministri ka përshkruar ngjarjen si një nga tragjeditë më të mëdha në vend dhe ka shprehur trishtimin e tij për humbjen e dy jetëve të reja.

Në lidhje me këtë tragjedi të rëndë, Ministri ka përcaktuar përgjegjësinë e institucioneve të drejtësisë për të ndërmarrë hapa konkrete dhe për të siguruar një proces hetimor të drejtë dhe transparent. Gjithashtu, ai ka ftuar qytetarët të shprehin solidaritetin dhe përkrahjen e tyre ndaj familjes së të ndjerëve në këtë kohë të vështirë.

Në fund, Ministri i Drejtësisë ka premtuar se do të bëjë çdo përpjekje për të përmirësuar sistemin ligjor dhe për të siguruar që raste të tilla të trajtohen me seriozitet dhe drejtësi, duke theksuar se një ngjarje e tillë nuk duhet të ndodhë përsëri në të ardhmen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297839986572932&set=a.114861858204080&type=3&ref=embed_post

Lajme të ngjashme

Suad Daipi – Shef i Shtabit Zgjedhor të Alternativēs pēr Likovē.

Suad Avdiu

Migrimi po zbraz shkollat edhe në vendet e rajonit

Suad Avdiu

Sezoni i ri turistik me autostradë të pandërtuar

Suad Avdiu