TV News
Maqedoni

Zyberi për aksionin në burgun e Idrizovës: Policia ka tejkaluar kompetencat, janë shkelur të drejtat e të burgosurve

Avokati i Popullit, Naser Zyberi thotë se në aksionin policor të para dy javëve në Burgun e Idrizovës, policia ka tejkaluar kompetencat që ka, shkruan TV21. Zyberi thotë se nga përpunimi i të dhënave është konstatuar se ka pasur shkelje të të drejtave të të burgosurve.

“Po, ka përfunduar procesi i përpunimit të regjistrimeve të videove që i kemi marrë dhe raportin do ta dorëzojmë, për fat të keq ka elemente të shkeljes së të drejtave. Në aspektin e tejkalimit të kompetencave nga ana e anëtarëve të MPB-së”, tha Zyberi.

Lajme të ngjashme

Spasovski: Ndërtimi i qëndrueshmërisë dhe kapaciteteve kundër kërcënimeve hibride në Maqedoninë e Veriut

Suad Avdiu

Janushev: Qeveria ka marrë një sistem për monitorimin e komunikimeve dhe ka akses në pothuajse të gjithë internetin në vend

Suad Avdiu

Për tre muaj 301 divorce, 9,8% më pak lindje

Suad Avdiu