TV News
Shqipëri

Shqiptari katolik i kushton vargje të mrekullueshme xhamisë katër shekullore në Pukë

Në Pukë, në ceremoninë e rindërtimit të një xhamie shekullore, e Kodër Hanit, një katolik i atyshëm i ka dedikuar një poezi objektitë të kultit të besimit musliman, duke shpalosur në vargje dhe harmoninë fetare të zonës.

Ja ç’vargje ka thurrur për xhaminë rindërtuar pukjani Fran Vukaj:

Video: https://www.facebook.com/1848881137/posts/pfbid025HV2jrYjJurhu6UThXeYxze5enG6ybxuv9gAkHba2pn3xjiCrYW7iqSar5wcLWL1l/?mibextid=cr9u03

Lajme të ngjashme

Policia e Shqipërisë nderohet me Çmimin e Ekselencës nga Mbretëria e Bashkuar

Suad Avdiu

Hasani kërkon njohjen e Kosovës në Samitin e OSBE-së: Meriton karrigen e saj këtu

Suad Avdiu

Begaj: Kemi fatin të kemi dy shtete shqiptare në rajon

Suad Avdiu