TV News
Diaspora

Mjedrat dhe boronicat e Kosovës promovohen në panairin ‘ExpoFood’

E premte, 31 Mars 2023 – 14:00
albinfo.ch

“Mjedra e Kosovës” dhe “Boronica në Kosovë” prezantohen në panairin e ushqimit ‘ExpoFood’ në Athinë, Greqi, përcjell albinfo.ch.

“Eurofruti” po e përfaqëson sektorin me stand, ndërsa kompanitë: BerryLand, KemiFruits, AgroFruit, BerryKode dhe Red Gold po marrin pjesë si vizitor.

Mjedra dhe boronica e kultivuar në Kosovë po vlerësohet nga vizitorët atraktive për blerësitë evropianë.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të projektit #SIRED, i cili implementohet nga Caritasi Zviceran në Kosovë dhe financohet nga Bashkëpunimi Austriak për Zhvillim në partneritet me 10 komuna të Kosovës.

Mund të jetë një imazh i 15 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i monument dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshmeLajme të ngjashme

Vazhdon organizimi masiv i VLEN-it për mërgatën

Suad Avdiu

Nesër voton Diaspora

Suad Avdiu

Gashi nga Cyrihu: Jemi të interesuar ta ndryshojmë jetën e shqiptarit në Maqedoni

Suad Avdiu