TV News
Maqedoni

Televizioni News ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me gjigantin mediatik ndërkombëtar Voice of America

Televizioni News ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me gjigantin mediatik ndërkombëtar Voice of America, një ndër mediumet më të vjetra të kontinentit amerikan.
Voice of America transmeton përmbajtje mediatike në disa kontinente dhe në mbi 40 gjuhë.
Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit me VOA vie si rezultat i profesionalizmit dhe përkushtimit të lartë në fushën mediatike të Televizionit News.
Drejtuesit e Televizioni News
Vlora Zenuni Hamiti Suad Avdiu janë shprehur tejet e kënaqur me këtë risi në hapësirën mediatike në Maqedoni dhe garantojn që puna profesionale e medias që ato drejtojnë do të jetë kryefjalë e angazhimeve të televizionit

Lajme të ngjashme

Për tre muaj 301 divorce, 9,8% më pak lindje

Suad Avdiu

Aksident në Tetovë: Automjeti përplas ariun, familja në automjet ka pësuar lëndime të lehta

Suad Avdiu

Mërgimtarët në Zvicër hapin dyert për liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim

Suad Avdiu