TV News
Maqedoni

Ahmeti për uniformat policore: Një tjetër premtim i realizuar

“Një tjetër premtim i realizuar, reflektim praktik i vlerës së instaluar të barazisë përmes Marrëveshjes së Ohrit”.

Kështu u shpreh mes tjerash lideri i BDI-së, Ali Ahmeti për ndryshimin e mbishkrimit të uniformave policore, gjegjësisht vendosjen e gjuhës shqipe në to.

“Në uniformat e shërbimeve policore të vendit dhe në simbolet e tyre tashmë qëndron edhe gjuha shqipe konform dispozitave të Ligjit për përdorimin e gjuhëve. Përgëzoj Qeverinë dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme të vendit për rrumbullakimin me sukses të të gjitha procedurave administrativo – ligjore dhe vendosjen në praktikë të ndryshimeve të Dekretit të miratuara më parë”, tha më tej Ahmeti, transmeton TV21.

Lajme të ngjashme

Radev: Dëshira e Maqedonisë së Veriut për dialog është shenjë pozitive

Suad Avdiu

Sasho Mijalkov prej sot në liri, drejtori i burgut të Strugës: Ka qenë shembull i mirë për të dënuarit tjerë!

Suad Avdiu

Taravari thotë se është duke menduar nëse do ta pranojë postin e ministrit të Shëndetësisë

Suad Avdiu