TV News
Opinion

Shkelën Kodin Zgjedhor, KQZ gjobit tre kryebashkiakë socialistë

Tre kryebashkiakë socialistë janë gjobitur nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve për shkak se kanë shkelur Kodin Zgjedhor. Krerët e bashkive socialiste të gjobitur janë kryetari i Bashkisë së Fierit, Armando Subashi, Nuri Belbën e Prrenjasit dhe Kastriot Gurrën kryebashkiakun e Librazhdit.

 

Sipas njoftimit zyrtar KSHZ ka konstatuar shkeljen dhe ka propozuar pranë Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve vendosjen e këtyre sanksioneve dhe për një pjesë të zyrtarëve publikë.

 

Njoftimi:

KSHZ konstatoi shkelje administrative të Kodit Zgjedhor dhe vendimit nr. 9, datë 24.12.2020 dhe vendosi t’i propozojë Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve vendosjen e sanksioneve administrative për:

 

1) Z. Armando Subashi, Kryetar në Bashkinë Fier, me gjobë në masën 10 (dhjetë) mijë lekë;

 

2) Z. Nuri Belba, Kryetar në Bashkinë Prrenjas, me gjobë në masën 10 (dhjetë) mijë lekë;

 

3) Z. Kastriot Gurra, Kryetar në Bashkinë Librazhd, me gjobë në masën 10 (dhjetë) mijë lekë;

 

4) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, gjobë në masën 5 000 (pesë mijë) lekë;

 

5) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Poliçan, gjobë në masën 5 000  (pesë mijë) lekë;

 

6) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Skrapar, gjobë në masën 5 000  (pesë mijë) lekë;

 

7) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Roskovec, gjobë në masën 5 000  (pesë mijë) lekë;

 

8)Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Lezhë, gjobë në masën 5 000  (pesë mijë) lekë;

 

9) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Bulqizë, gjobë në masën 5 000  (pesë mijë) lekë;

 

10) Personit përgjegjës për raportimin e veprimtarive publike, në Bashkinë Elbasan, gjobë në masën 5 000 (pesë mijë) lekë.

Lajme të ngjashme

Krimet si pasojë e dhunës !

Suad Avdiu

Të dhënat që tregojnë se Facebook-ut po i vjen fundi

Suad Avdiu

Nebiu: Deri sa Aleanca luftonte kundër BDI, tjerët punonin pas shpine!

Suad Avdiu