TV News
Diaspora

Zvicër: Medikamentet t’u shpërndahen pacientëve me copa, jo në kuti

Duke pasur parasysh mungesën e vazhdueshme, Task Forca për Mungesa e Barnave rekomandon që, duke filluar nga sot, praktikat mjekësore të përshkruajnë dhe farmacitë të shpërndajnë medikamente në sasi të kufizuar, përcjell albinfo.ch.

Kjo do të thotë që në vend që të merrni një furnizim 30-ditor të një medikamenti të caktuar, ju mund të merrni mjaftueshëm pilula të nevojshme për të trajtuar gjendjen tuaj.

Kjo masë bën të mundur shpërndarjen e barnave në listën e ngushtë për më shumë pacientë dhe shmangien e hedhjes së paketave të hapura, por të papërdorura, tha qeveria.

The post Zvicër: Medikamentet t’u shpërndahen pacientëve me copa, jo në kuti appeared first on Albinfo.

Lajme të ngjashme

Ndërrroi jetë këngëtari i njohur kumanovar Xhelal Xheladini

Suad Avdiu

Ka pushuar së rrahuri zemra e veteranit të Lëvizjes çlirimtare, Qani Dehari

Suad Avdiu

Studimi: Nuk ka vend në botë që nuk ka një shqiptar

Vlora Zenuni Hamiti