TV News
Diaspora

Dërgo para nga Zvicra në Kosovë përmes Bankës Ekonomike, nuk kanë provizion

E enjte, 23 Mars 2023 – 12:44
albinfo.ch

Të gjithë bashkatdhetarët të cilët jetojnë në Zvicër mund të realizojnë transfere nga Zvicra në Bankën Ekonomike në Kosovë me  zero për qind provizion.

Transferet mund të realizohen duke u kyçur në platformën elektronike të Post Finance.

Për detajet e plotësimit të formës së transferit vizitojeni linkun:

https://www.youtube.com/watch?v=M9YDFUouIwc

Shpejtë, lehtë, sigurtë!

Banka Ekonomike

Mendon për ty!Lajme të ngjashme

Katër vite TV News, katër vite sfida dhe suksese! (VIDEO)

Suad Avdiu

Mërgimtarët në Zvicër hapin dyert për liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim

Suad Avdiu

Shqiptari nga Turqia e çon në vend amanetin e nënës, boton librin “Prekazi”

Vlora Zenuni Hamiti